Viikonloppu on mennyt ihan hujauksessa ja lähenee uhkaavasti loppuaan... Huomenna yhdeksän aikoihin lähtisi bussi takaisin kohti Asikkalaa, vielä ehtii hetken nauttia vapaudesta :) Näinä parina päivänä on shoppailtu, laiskoteltu, syöty hyvää ruokaa ja hevosteltu Ipan ja Gracen seurassa. Oli tarkoitus lähteä edellämainittujen kanssa myös hieman ratsastustukiopetukseen mutta aikataulut eivät loppujen lopuksi sopineetkaan niin hyvin yhteen kuin suunniteltiin, joten täytyy pärjätä nyt sillä tietotaidolla mitä on. Pintelöintiä ja juoksutusta kuitenkin pääsin harjoittelemaan :)

Tänään oltiin tosiaan shoppailemassa lisävarustusta. Hööksistä mukaan tarttuivat toiset ratsastushousut, -kengät ja minichapsit. Väreistä en nyt ole ihan vakuuttunut, mutta ehkä näillä nyt menee sen verran mitä tässä jaksossa nyt ratsastusta on :D Jumbosta haettiin vähän sadevarustusta ja ulkoiluhousuja syksyn ajotunteja varten. Saas nyt nähdä kauanko pärjätään näillä kamoilla, toivottavasti talvi ei ihan heti yllätä :)

Viikolla tulee sitten lisää selostusta kun varsinaiset tunnit alkaa. Kuvia yritän jaksaa siirrellä vielä viikonlopun aikana ja niitä tipahtelee tänne blogiinkin viikolla :)